woensdag 6 april 2011

3 Beach outfits

Ja, het duurt niet lang meer, het seizoen waar we het hele jaar op hebben gewacht, de zomer! Lekker veel summerloves/friends/fun! En waar zijn we het liefst in de zomer? At the beach! Hier wat outfits om een fashion statement te maken op het strand. Tijd om je garderobe te verzomeren! En waar doe je dat sneller dan op je computer? Al deze outfits zijn gewoon online te bestellen!

 

schoenen 99.95 www.zalando.nl van Jonny's
hoed 35 pond www.accessorize.com
batpak 28 pond www.accessorize.com

Ideaal outfit om lekker een fun fotoshoot in te houden op het strand met je best (summer)friends! Pas wel op dat je met deze cute schoentjes niet het water in gaat. Tip: maak veel volume in het haar achter de haarband voor een extra vrolijk effect.























slippers 25 euro www.havaianas-store.nl
ketting 34,95 www.trendysieraden.nl
bikini 29 dollar www.victoriassecret.com

Pas op boys! Deze outfit is 100 procent flirt proof! Alle ogen zullen op jou gericht zijn als jij in je golden girl outfit het strand op komt lopen. Alle celebs dragen kettingen op het strand dus waarom jij niet!? Tip: een enkelbandje of teenring matchen ook leuk.

Jumpsuit: 32 pond www.accessorize.com

Be sure dat je alle strandjes afgaat in dit outfit, ideaal voor een natural beauty. Je voelt je zo thuis in alle warme landen in dit outfit. Reizen is superfun! En geloof me, meiden en jongens over de hele wereld vinden je fashionable in dit jumpsuit. Kan niet missen in je koffer! Tip: combineer het met witte birkenstocks. Hou het wel simpel verder.

Have a great summer time!

lots of love,
Laura

Geen opmerkingen:

Een reactie posten